ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Αρχιτέκτονες

Αντώνης Στυλιανίδης Τ.U. Berlin, ΜΤΕΕ
Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Berlin Technische Universitat, όπου αποφοίτησε το 1964. Εργάστηκε σε αρχιτεκτονικά γραφεία σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις και τέλος στο γραφείο του Walter Gropius στην Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών το 1966. Επέστρεψε στην Αθήνα το 1968 και ξεκίνησε το γραφείο το επόμενο έτος.

Βαγγέλης Στυλιανίδης ΕΜΠ, CRU, MTEE
Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπου αποφοίτησε το 1975. Μεταξύ 1975-77 συνέχισε τις σπουδές του στο Παρίσι όπου έκανε μεταπτυχιακά: Urbanism στην Σορβόννη IV – Geographie και στο CRU (Centre de Recherches d’Urbanism). Επέστρεψε στην Αθήνα το 1978 και ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Αντώνη Στυλιανίδη.

Κώστας Σιώνης ΑΠΘ, ΜΤΕΕ
Σπούδασε αρχιτεκτονική στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, απ΄ όπου αποφοίτησε το 1974. Μετά το τέλος των σπουδών εργάστηκε σε αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα και κατόπιν ξεκίνησε το γραφείο του σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Γ. Βεργιτσάκη. Διατηρεί μια σταθερή συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Α.Β. Στυλιανίδης. Εκπονεί μελέτες ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Μέλος της ομάδας μελετητών που εκπόνησε την μελέτη του Κέντρου κωπηλασίας κανό-καγιάκ στο Σχοινιά Μαραθώνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Βάσια Στυλιανίδη BA ( Hons ), UOW , RIBA ( I , II ) ΜΤΕΕ
Σπούδασε αρχιτεκτονική στο KIAD, Canterbury (1994-97) και στο University of Westminster, Λονδίνο (1998-2000). Δούλεψε ένα χρόνο στο Λονδίνο σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Από το 2001 δουλεύει με τους 3SK Στυλιανίδης Αρχιτέκτονες, στην Αθήνα.

Προσωπικό

Βασίλης Μητσόπουλος, ΕΜΠ, αρχιτέκτων

Νάνσυ Μολοχάδη, ΕΜΠ, αρχιτέκτων

Μαρία Παπαδάκη, UEL, αρχιτέκτων

Μαργαρίτα Στεφανίδου, γραμματέας

Λουκία Αναγνωστοπούλου, γραμματέας

Παρασκευή Ζησιμοπούλου
, σχεδιάστρια

Κλεοπάτρα Ρουμελιώτη
, σχεδιάστρια

Αμαλία Βάιλα, σχεδιάστρια

Σοφία Σώχου, διακοσμήτρια-σχεδιάστρια

Κατερίνα Κουτσούπη, σχεδιάστρια

Credits

Φωτογραφίες
Θωμόπουλος Κωνσταντίνος
Καλλαποδάς Δημήτρης
Σκοπελίτης Στέλιος
Στουπάκης Δημήτρης
Λιζάρδος Γιώργος
Αττάλη Εριέττα
Γερόλυμπος Γιώργης
Cathy Cunliffe

Website

Τίμος Τοκουζμπαλίδης